Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.


Metalac Market Podgorica ima veleprodaju i deset maloprodajnih objekta i već je u prvoj godini znatno unapredio efikasnost i kvalitet komunikacije sa kupcima i krajnjim potrošačima. Prodavnice Metalac danas postoje u Podgorici, Pljevljima, Bijelom Polju, Baru, Herceg Novom, Nikšiću i Beranama.

Zahvaljujući preduzeću u Podgorici omogućena je veća neposrednost i kvalitet saradnje sa brojnim kupcima, a proizvodi Metalac dostupni su i u skoro svim sistemima: Voli Trade d.o.o., Cungu&Co d.o.o. , Tehnomax d.o.o. , Kips , Elektron d.o.o. , Dajkovic Co Namos d.o.o.


Svaki mjesec imamo izuzetne akcije kojima nastojimo da se još više pribiližimo potrošaču.
Nadamo se da smo ovim putem uspjeli da vas obavijestimo o našoj ponudi, ali će nam svakako biti izuzetno zadovoljstvo da nas posjetite.