Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Dobrodošli! Ova web stranica koristi kolačiće da bi radila pravilno i da bismo vršili dalja unaprjeđenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Klikom na „Slažem se“ ili „X“, slažete se sa upotrebom kolačića. Detaljne informacije o kolačićima i kako da ih isključite u bilo kom momentu možete naći na stranici Politika kolačića ili klikom na „Saznaj više“.

 

 

POLITIKA KOLAČIĆA (Cookies)

U cilju unaprjeđenja korisničkog iskustva, sajt internet prodavnice Metalac Market koristi kolačiće (tzv. cookies) koji sadrže određenu količinu informacija i šalje ih Vašem računaru. Obuhvaćeni su Direktivom EU o privatnosti u elektronskim komunikacijama, a mi smo u obavezi da, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, obezbijedimo Vaš pristanak prije njihovog slanja.
 

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su informacije koje kreira sajt kome ste pristupili i koji Vašem računaru šalju podatke kako bi se obezbijedio pristup različitim funkcijama. Razlikuju se sesijski i nesesijski kolačići. Sesijski kolačići se privremeno čuvaju u memoriji računara, samo dok ste na sajtu i brišu se kada zatvorite internet pretraživač ili kada prođe određeni vremenski period, odnosno istekne sesija. Za razliku od sesijskih, nesesijski kolačići ostaju na računaru dok se ne obrišu.
 

KOJA JE SVRHA KOLAČIĆA?

Zadatak kolačića je da bilježe ponašanje korisnika na sajtu i pomognu nam da pratimo Vaše aktivnosti prilikom posjete. Da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našem sajtu, koristimo informacije o Vašoj interakciji sa našim sadržajem koje dobijamo upotrebom kolačića.
 

U KOJE SVRHE MI KORISTIMO KOLAČIĆE?

Koristimo kolačiće za analitiku i praćenje performansi sajta, a sve u cilju unaprjeđenja usluge i kreiranja personalizovane ponude i poruke za pojedinačne posjetioce. Zabilježene podatke pratimo preko Google Analytics alata. Ni u jednom trenutku ne možemo otkriti identitet posjetioca sajta, već samo koristimo podatke o aktivnosti na sajtu, radi unaprjeđenja. Kolačiće takođe koristimo i za preciznije targetiranje ciljne publike, jer su povezani sa funkcijom piksela na društvenoj mreži Facebook.
 

PRIHVATANJE KOLAČIĆA I KORIST KOJU MOŽETE DOBITI

Prilikom prvog dolaska na sajt, birate da li prihvatate da koristite kolačiće. U slučaju prihvatanja kolačića, Vaš internet pretraživač pamti informacije koje ste unijeli i sljedećim pristupanjem na sajt, nećete morati ponovo da ih unosite. Uz pomoć kolačića, sajt prilagođava sadržaj Vašim preferencijama i informacije će biti personalizovane u skladu sa Vašim profilom.


KAKO SE BRIŠU KOLAČIĆI?

U podešavanjima Vašeg internet pretraživača klikom na “Pomoć” (eng: Help) možete pristupiti svim postavkama kolačića i promijeniti ih. S obzirom da većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, moraćete aktivno da ih obrišete ili blokirate, ukoliko ne želite da se koriste. Za pretraživače na mobilnom telefonu i uputstvo za brisanje kolačića, konsultujte priručnik za Vaš telefon. I u slučaju da blokirate upotrebu kolačića, moći ćete da pristupate našem sajtu, ali neke od funkcija neće pravilno biti upotrijebljene.