Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Metalac pekač FB FOOD 26cm/4,8lit

-10%
  • Metalac pekač FB FOOD 26cm/4,8lit
Na stanju:
Šifra: 9047

Kratak opis:

Emajlirani pekač

Izaberite količinu:

61,94EUR 55,75EUR
Dodaj u korpu
Opis

Prečnik (cm): 26
Zapremina (l): 4,8
Visina (mm): 95
Materijal: Emajl
Sa poklopcem
Boja: Siva
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje

 

Emajlirani pekač sa poklopcem, inox rubom i metalnim ručicama namenjen je za pečenje svih vrsta mesa i povrća u rerni. Donji deo posude je konstruisan sa dnom koje je izrađeno od nekoliko eliptičnih žljebova i ispupčenja. Žljebovi imaju funkciju sakupljanja svih sokova, masnoća i kondenzata. Potparavanjem u potpuno zatvorenom sistemu pečenja dolazi do ubrzane kondenzacije. Tako pripremljena hrana u sopstvenim sokovima ima izuzetno visok nivo očuvanih svih važnih sastojaka i posebno je prijatnog ukusa i boje. Ispupčeni prstenovi ne dozvoljavaju da hrana zagori i zato posudu ne treba otvarati sve dok se proces pečenja ne završi. Gornji deo posude možete koristiti za aranžiranje jela uz razne vrste salata. Istovremeno, gornja posuda je pogodna za samostalno korišćenje u pripremi svih vrsta pita, pečenja testa i torti po izboru. Korišćenjem pekača izbegava se isparavanje, a time i kondenzovanje masnoća u rerni, što je značajna ušteda u vremenu za čišćenje.


Slatkiši

Saznaj više
GDJE POGLEDATI
Odaberite grad
Komentari
Komentari:

Slični proizvodi

Način kupovine

Ovaj proizvod dostupan je samo u odabranim radnjama i ne može se poručiti online. Klikom na proizvod provjerite u kojim radnjama ga možete kupiti.

-10%

Pregledani proizvodi

Način kupovine

Ovaj proizvod dostupan je samo u odabranim radnjama i ne može se poručiti online. Klikom na proizvod provjerite u kojim radnjama ga možete kupiti.

-10%