Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Metalac plitka šerpa GASTRO SERVING 10cm/0,3l

-40%
MJESEČNA AKCIJA
01-30.09.
  • Metalac plitka šerpa GASTRO SERVING 10cm/0,3l
Na stanju:
Šifra: 5052

Kratak opis:

Emajlirana posuda, linija KLASIKA

Izaberite količinu:

6,41EUR 3,85EUR
Dodaj u korpu
Opis

Prečnik (cm): 10
Zapremina (l): 0,3
Visina (mm): 43
Materijal: Emajl
Sa poklopcem
Boja: Siva
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje
Težina: 0,4 kg

 

Gastro serving je linija klasičnog emajliranog posuđa za serviranje i prezentaciju hrane, nastala sa željom da kupcima predstavimo mogućnosti spoja tradicionalnog i modernog u skladu sa aktuelnim trendovima svjetske gastronomije, kao i mogućnosti korišćenja posuđa kako za pripremanje, tako i za serviranje hrane.

 

Emajlirano posuđe je dugotrajno, otporno na hemijske uticaje i habanje, jednostavno za održavanje. Emajlna prevlaka ima glatku stabilnu površinu neporoznog topljenog stakla, koja spriječava da se bakterije na njoj zadržavaju i omogućuje lako čišćenje i održavanje posude. Može se koristiti za pripremanje, čuvanje i serviranje hrane, jer spada u red zdravstveno najispravnijih za kontakt sa hranom. Iziskuje manju upotrebu masnoće od pripreme u drugom metalnom posuđu zbog strukture emajla koji je gladak, pa se namirnice manje lijepe za dno posude. Ako je čišćenje redovno i korektno, emajlirano posuđe dugo zadržava sjaj i boju. 

 

 

Glavna jela

Saznaj više
GDJE POGLEDATI
Odaberite grad
Komentari
Komentari:

Pregledani proizvodi

Način kupovine

Ovaj proizvod dostupan je samo u odabranim radnjama i ne može se poručiti online. Klikom na proizvod provjerite u kojim radnjama ga možete kupiti.

-40%
MJESEČNA AKCIJA
01-30.09.