Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Metalac plitki tanjir GASTRO SERVING 24cm

  • (Prosječna ocjena 0)
-10%
40% NA DRUGI ARTIKAL POSUĐA
01-29.02.
  • Metalac plitki tanjir GASTRO SERVING 24cm
Na stanju:
Šifra: 4970

Kratak opis:

Emajlirani tanjir, linija KLASIKA

7,34EUR 6,61EUR
POZOVITE KONTAKT CENTAR
Opis

Prečnik (cm): 24
Materijal: Emajl
Boja: Crvena
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje

 

Gastro serving je linija klasičnog emajliranog posuđa za serviranje i prezentaciju hrane, nastala sa željom da kupcima predstavimo mogućnosti spoja tradicionalnog i modernog u skladu sa aktuelnim trendovima svjetske gastronomije, kao i mogućnosti korišćenja posuđa kako za pripremanje, tako i za serviranje hrane.

 

Emajlirano posuđe je dugotrajno, otporno na hemijske uticaje i habanje, jednostavno za održavanje. Emajlna prevlaka ima glatku stabilnu površinu neporoznog topljenog stakla, koja spriječava da se bakterije na njoj zadržavaju i omogućuje lako čišćenje i održavanje posude. Može se koristiti za pripremanje, čuvanje i serviranje hrane, jer spada u red zdravstveno najispravnijih za kontakt sa hranom. Iziskuje manju upotrebu masnoće od pripreme u drugom metalnom posuđu zbog strukture emajla koji je gladak, pa se namirnice manje lijepe za dno posude. Ako je čišćenje redovno i korektno, emajlirano posuđe dugo zadržava sjaj i boju.Uputstvo

Preuzmite dokumenta uz proizvod

4970_(1).pdf
Komentari
Komentari:

Često kupovano zajedno

Način kupovine

Ovaj proizvod dostupan je samo u odabranim radnjama i ne može se poručiti online. Klikom na proizvod provjerite u kojim radnjama ga možete kupiti.

-50%

Često gledano zajedno

Način kupovine

Ovaj proizvod dostupan je samo u odabranim radnjama i ne može se poručiti online. Klikom na proizvod provjerite u kojim radnjama ga možete kupiti.

Metalac bojler Lyra MT 8Ni

124,99 EUR 106,24 EUR
-15%
AKCIJA 01-29.02.