Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Sudopere

Kako izabrati sudoperu?

​​​​​​​

Znamo da Vam se ovaj podatak baš i neće svideti, ali sudopera je najčešće korišćen deo kuhinje :-) ​​​​​​​​​​​​​​Sudoperu koristimo čak 60% vremena provedenog u kuhinji.

Prvo i najbitnije je racionalno korišćenje prostora radne ploče i kuhinjskih ormarića. Standardne veličine korpusa su 40cm, 60cm i 80cm. Nakon izbora modela koji se uklapa u kuhinjski ormarić, slijedi izbor materijala i dizajna.

 

Materijali od kojih se izrađuju sudopere su se vremenom mijenjali, pa su tradicionalne sudopere izrađene od inoxa ili nerđajućeg čelika, dobile svoje naslijednike izrađene od kompozitnih materijala čiji je glavni sastojak kvarc. Kvarc je najtvrđi element granita, zbog čega su ove sudopere poznate i kao “granitne sudopere”. Prirodni materijal kvarc čini 80% sastava ove vrste sudopera. Metalac xGranit sudopere imaju izgled prirodnog kamena i kuhinjama daju jedinstven izgled, a dostupne su u bijeloj, bež, šampanj, sivoj i crnoj boji.

 

Da li ćete izabrati sudoperu sa jednim ili dva korita zavisi od načina na koji ste navikli da je koristite, za jednu ili više istovremenih aktivnosti.

 

Dubina korita je prepoznatljiva kod svih Metalac sudopera i bitno utiče na minimalno prskanje vode po radnoj ploči i mogućnost odlaganja većih posuda.

 

Kupcima su dostupni modeli u sve tri varijante ugradnje - podgradne, nadgradne i usadne sudopere. Zavisno od izbora ugradne varijante i tipa kuhinja, uz uputstva za montažu koje je dostupno uz pojedinačne proizvode, instalacija je vrlo jednostavna. Važno je istaći i savršeno uklapanje ivica sudopere sa radnom pločom, bez mogućnosti prodiranja vode u materijal ploče.

 

Kvalitet korišćenih materijala i proces izrade su tu da garantuju dugotrajnost i jednostavno održavanje površine svih modela sudopera koje imamo u ponudi.

Komentari: